Nerio Coin Kurucusu Kimdir?

Nerio Coin Kurucusu Kimdir?

Meta geleceğin dünyasının internet üzerinden şekilleneceğini biliyor. Tüm sanal platformların aynı çatı altında toplanması için yeni bir evren oluşturuyor. Oluşturduğu Meta evreninde ise tüm işlemlerin yapılmasında kullanılmak üzere Nerio coin geliştirilmiştir. Bu token ile meta evreninde alım satımın yapılması mümkün oluyor.

Meta tarafından geliştirilen 3D teknolojisine sahip olan Nerio evreninde kullanılacak olan tokeni David Jack Stewart geliştirmiştir. 7 Mart 2021 yılında hayata geçirilen bu proje ile kullanıcıların kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri amaçlanıyor. Ethereum blok zincir alt yapısı ile tasarlanan projede nerio coin kullanılacak resmi para birimidir. Meta evreninde tüm işlemler bu para birimi ile yapılıyor.

Nerio Coin Ne Zaman Çıkacak

Nerio coin kısaca NEI olarak adlandırılıyor. Oluşturulan evrende yer almak ve geleceğe şimdiden katılmak isteyen kişiler de işlemlerini yapmak için Neriocoin almayı istiyorlar. Bundan dolayı da en çok merak edilen nokta ise kullanılacak tokenin ne zaman çıkacağıdır. Bu evreni geliştiren Stewart tarafından açıklanan tarih ise 2 Ocak 2023 olarak belirtildi. Bu tarihte ön satışın başlaması ile birlikte de global yatırımcıların büyük ilgisi oluştu.

Hazırlanan sanal evrende kullanılacak olan coinin ön satışı başladı. Güçlü yatırımcıların ilgi gösterdiği bu evrende kullanıcıları ayrıcalıklar bekliyor. Tüm işlemlerin hızlı şekilde gerçekleştirmesi mümkün oluyor. Kripto analistleri tarafından alınması en çok tavsiye edilen coinler arasında neriocoinin yer aldığı görülüyor.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -