Norwegian dream-pop artist Yndling releases ‘Cotton Candy Skies’

Norwegian dream-pop artist Yndling releases ‘Cotton Candy Skies’

Yndling, Norveçli sanatçı Silje Espevik’in rüya pop projesidir. Bu müzikal çaba, müziği üzerinde tam bir yaratıcı kontrol sahibi olmak istemenin sonucudur. Hassas ses manzaraları ve salınımlı synth’ler aracılığıyla Yndling, dinleyicilerini kendi dünyasına davet ediyor ve lirizmiyle bir kaçış ve rezonans yeri sunuyor.
cotton candy skies lyrics

İlk single’ı ‘Childish Fear’ın yayınlanmasının ardından Yndling, tatlı ve coşkulu ‘Cotton Candy Skies’ı piyasaya sürüyor. Bir süre üzgün ve biraz kalbi kırık hissettikten sonra, Yndling kendini çekemediği bir kendine acıma durumunda buldu. kendini dışarı attı, neredeyse tanıdık aşağılık hissiyle rahatladı. O, “Şarkının fikri bir akşam eve yürürken geldi ve gökyüzü her yerde pembe bulutlarla gerçekten ışıl ışıldı. Normalde böyle küçük anları ruh halimi yükseltmek ve daha iyi hissetmek konusunda oldukça iyiyimdir ve son zamanlarda hayatımda o kadar iyi olmadığımı fark ettim.”
colyrics
Şarkının ilk sözleri, “Pamuk Şeker Gökyüzü, hayatım uçup gidiyor ve sürpriz olmaması korkusuyla aklım en ince dilimlerde” diyerek, o andaki duygularına ve hayatın nasıl göründüğüne değiniyor.
parmaklarının arasından kayıp gitmek. Şarkı, kendinizi korkaklıktan kurtarmanız ve duygularınızı bunlara boğulmadan tanımanız için bir hatırlatma görevi görür. Kaprisli sentezler, baş döndürücü bir ritim ve nefis nefesli vokallerle Yndling, bizi rüya gibi, pastel renkli cennetine çekiyor.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -