Odeabank’ta iki üst düzey atama

Türkiye’nin genç, dinamik ve yenilikçi bankası Odeabank üst yönetiminde iki yeni atama gerçekleştirildi. Odeabank İnsan Kaynakları Direktörü Ebru Vardar, İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak atanırken, Kredi İzleme ve Takip Direktörü Cem Taner, Odeabank Kredi İzleme ve Takipten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi. 

ODEABANK’ın 22 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısında İnsan Kaynakları Direktörü Ebru Vardar ile Kredi İzleme ve Takip Direktörü Cem Taner’in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasının ardından Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmalarına karar verildi.

Odeabank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Ebru Vardar, kurum kültürü, işveren markası, performans yönetimi ve ödüllendirme sistemleri, işe alma, yetenek yönetimi ve organizasyon alanında sorumlu olmaya devam edecek.  

Odeabank Kredi İzleme ve Takip’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine atanan Cem Taner ise Kredi İzleme, Kobi Yakın Takip, Bireysel Tahsilat, Veri Analiz ve Raporlama, İdari Takip, Sorunlu Krediler Yönetimi, Kredi Varlık Yönetimi ve yeni geliştirilmekte olan yapay zeka kullanımı ve makina öğrenmesine dayalı Erken Uyarı Sistemi’nin hayata geçirilmesinden sorumlu olacak.

 

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -