Pençe Kilit’ten acı haber: 1 şehit

Pençe-Kilit operasyonu bölgesine açılan taciz ateşi sonucu 3 asker yaralandı. Yaralanan askerlerden Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ANKARA (İGFA) – Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, ‘Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde üs bölgesine bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda 3 kahraman Mehmetçiğin yaralandığı ve yaralıların derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı kaydedildi.

Yaralılardan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca’nın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu duyuruldu.

Bakanlıktan yapılan taziye mesajında, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -