Postegro

Postegro

Instagram’da hesapları gizli olan kullanıcıların profillerini görüntülemek isteyebilirsiniz. Bu durumda elbette en önemli ihtiyacınız bir uygulama olacaktır. Bu uygulama elbette Postegro lili. Ancak bu uygulamanın gizli bir profil göstermesi için Instagram hesabı sahibinin uygulamayı indirmesi gerekiyor. Bunun dışında bu gizli hesabın abonelerinden birinin bu uygulamayı indirmiş olması yeterlidir. Aksi takdirde, gizli hesabı göremezsiniz.

Instagram kullanıcılarının yeni gözdesi Postegro giriş, bu yolda epey yol kat etti. Ancak, bu uygulamanın düzgün çalışması için belirli koşulların yerine getirilmesi gerekir. Bunun olması için en az 50 kişiyi takip etmeniz gerekiyor. Bunun yerine, uygulamayı etkili bir şekilde çalıştırmanız için en az elli aboneye sahip olmanız yeterlidir. Abone veya abone sayısı belirtilen sayıdan az ise Postegro uygulaması hesaba bağlanmaz.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -