Yusuf Ziya Yılmaz’dan Mehmet Savran’a ziyaret

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ı, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ile birlikte başkan yardımcıları Nafiz Dirikoç, Ersin Erol ve Furkan Feralan karşıladı. Yılmaz’ı başkanlık makamında konuk eden Belediye Başkanı Savran, Nevşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalarla birlikte devam eden ve hayata geçirecek oldukları projeler hakkında bilgiler verdi. Savran ayrıca altyapı ve üstyapı çalışmalarına ilişkin bir sunum yaptı.

Başkan Savran, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Yılmaz’a kendilerine verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz ise, hizmetlerinden dolayı Başkan Savran’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Başkan Savran, Yılmaz’a gününü anısına hediye takdim etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’a, Nevşehir Belediyesi ziyareti sırasında AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindekiler eşlik etti.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -