Kayseri Büyükşehir’den 10 milyon liralık frenaj

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda yerel yönetim hizmetleri kapsamında kent genelinde aşırı yağışlardan etkilenen yollardaki yağmur suyu drenaj hatlarını yeniliyor.

Bu kapsamda, Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı’nın Köprülü Kavşak ve Esentepe Kavşağı arasındaki kesiminde şehir merkezine gidiş yönünde çalışmalar yürütülüyor. Bölgede 4 bin metre uzunluğunda altyapı hattı döşeniyor. Bu proje için yaklaşık 10 milyon TL harcama yapılırken, çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

YOLUN ÇALIŞMA YAPILAN KESİMİ ÇALIŞMALAR SÜRESİNCE TRAFİĞE KAPATILACAK

Bölgedeki ulaşım yoğunluğunu dikkate alan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşım konusunda zorluk yaşamaması ve çalışmaların herhangi bir can ve mal kaybına sebebiyet vermemesi için sürücüleri alternatif güzergâhlara yönlendiriyor. Çalışmalar süresince Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı’nın Köprülü Kavşak ve Esentepe Kavşağı arasındaki kesiminde şehir merkezine gidiş yönü trafiğe kapalı olacak.

Yolun en kısa sürede trafiğe açılması için çalışmalar günün geç saatlerine kadar sürdürülecek. Yolun çalışma yapılan bölümü 4 Ekim 2023 tarihinde trafiğe kapatılarak, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına alternatif güzergâhlar sürücülere hizmet verecek.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -