Saygın: “1 yıl sonra ülkenin bekası oylanacak”

CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, SODEV Vakfı’nın Tekirdağ’da düzenlediği Siyaset ve Ekonomi Paneli’nde konuştu.

SODEV Vakfı’nın Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen panaline konuşmacı olarak SODEV Vakfı Başkanı Ertan Aksoy ve CHP Parti Meclis Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ile CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Panelde konuşan CHP Tekirdağ İl Başkanı Zeynel Şener Saygın şunları söyledi:

“İKTİDARIN AZ BİR SÜRESİ KALDI”

“Geleceğe umutla bakan bir ülkeyiz. O yüzden yapılacak seçimlerden de ümitliyiz. Asla umutsuz olmayalım çünkü umutsuzluk bize asla yakışmaz. Biz, birçok badireler atlatarak bugünlere geldik. İktidarın ise az bir süresi kaldı.”

“EĞİTİM OLMADAN OLUMLU BİR GELİŞME YAŞANAMIYOR”

“Öte yandan eğitim olmadan da ne yazık ki olumlu bir gelişme yaşanmıyor. Buna bağlı olarak eğitmenlerimize çok önem vermemiz lazım, öğretmenleri el üstünde tutmamız lazım. Ve tabi ekonomi. En fazla ızdırap yaşadığımız şey ekonomidir. Üretime yönelik bir ekonomimiz ne yazık ki yok. Bunları sağlayamadığımızda da diğer hiçbir konuda başarılı olamayız ve olamıyoruz.”

“HAKÎM KARŞISINDA BİLE EŞİTSİZLİĞİ GÖREBİLİYORSUNUZ”

“Üniter yapımız kanunlarda var ama pratikte yok. Hakîm karşısına çıktığınızda bile o eşitsizliği görebiliyorsunuz. Bunları anlatmak için çok çalışıyoruz.”

“KADINLARI YÖNETİMDE GÖRDÜĞÜMÜZ ANDA TÜRKİYE İYİ YERLERE GİDECEKTİR”

“Kadınlarımız ve gençlerimiz bizim için çok önemli. Kadınlarımızı yüzde 50 oranında yönetimlerde gördüğümüz anda Türkiye çok daha iyi yelerde gidecektir. Cesur kadınlarımız ve gençlerimizle biz bu sorunları çözeceğiz. 1 yıl sonra ülkenin bekası oylanacak. Biz de vatandaşlar olarak gerekeni yapacağız.”

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -