Swantro

Swantro

Uzman profesyoneller eşliğinde, hayalinizdeki web sitesine kavuşmak artık rüya değil. Tüm cihazlardan erişim sağlayabileceğiniz, gelişmiş yönetim paneline sahip olan özel web yazılım hizmetleri sağlayan işletme, müşteri destekli ve kaliteli işler sunuyor.

Web Tasarımda Uzmanlık

E-ticaret paketleri sayesinde, sizler de kendi işletmenizi kurabilir, online satışlarınızdan para kazanabilirsiniz. Starter, plus, enterprise ve pro olmak üzere dört farklı paketle hizmet veren şirket, müşterilerine hem kaliteli hem de sektörde uygun fiyatlı hizmetler sağlıyor.

Web tasarım alanındaki hizmetlerinde, seo optimizasyonu sağlayarak anahtar kelimelerle uyumlu site üretilmesini sağlıyorlar. Anahtar kelimelere sahip siteniz, Google gibi arama motorlarında çok daha üst sıralara çıkarak potansiyel müşterilerinize daha hızlı ulaşıyor.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -