Memur-Sen Bursa’da bayrak ‘Acar’da

BURSA (İGFA) – Bursa’da 5 yıldır Memur-Sen İl Temsilciliği görevini yürüten Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, bayrağı Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar’a devretti.

Memur-Sen Bursa Temsilciliği binasında yapılan toplantıda, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Gökhan Yünkül seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak seçim mevzuatı hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra söz alan şube başkanları görüşlerini ifade etti.

Yapılan İstişare sonucunda Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar şube başkanlarının oy birliği ile Memur-Sen İl Temsilcisi olarak seçildi.

Görevi devreden Sağlık-Sen Şube Başkanı Gökhan Yünkül görev yaptığı 5 yıllık sürede kendisine destek olan şube başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, yeni İl Temsilcisi Ramazan Acar’a başarılar diledi. Memur-Sen İl Temsilcisi Ramazan Acar da bugüne kadarki hizmetleri dolayısıyla Gökhan Yünkül’e teşekkür ederek, “Devraldığım bayrağı daha yukarı taşımak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -