Türkiye-Cezayir arasında imzalanan anlaşmalar

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Türkiye-Cezayir arasında imzalanan anlaşmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

İletişim Başkanı Altun, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız ile Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun huzurunda, Türkiye-Cezayir arasındaki ilişkileri güçlendirecek, madencilik, çevre, eğitim, kültür ve savunma sanayii alanında pek çok anlaşmaya imza atıldı.
Bu anlaşmalardan biri de Medya ve İletişim alanına ilişkindi. İki ülke için de hayırlı uğurlu olsun. 
Tüm dünya krizlerle boğuşurken, ülkemizin muhatap ülkelerle imzaladığı bu anlaşmalar Cumhurbaşkanımızın başarılı liderliği sayesindedir.
Cumhurbaşkanımızın sürdürdüğü lider diplomasisi, insan odaklı ilkeli dış politikası, ülke liderleriyle ikili ilişkilerinde verdiği güven sonucunda imzalanan bu anlaşmalarla hem ülkemiz hem de kurumlarımız günden güne güçlenmekte ve bu da milletimize katma değer olarak geri dönmektedir.”

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -