Türkiye’nin yüzde 78’i kendini sağlıklı hissediyor

Pandemi Türkiye’de sağlıklı yaşama yönelik farkındalığı artırdı. 35 ülkede 30 bini aşkın kişi üzerinde gerçekleştirilen Küresel Sağlık Araştırması’na göre dünya nüfusunun %79’u, Türkiye’nin ise %78’i kendini sağlıklı hissediyor. Türkiye sağlığa ilişkin artan farkındalıkla dünyada 15. sırada yer alırken, eğitim seviyesi arttıkça sağlık algısı da yükseliyor. Sağlıklı hisseden erkeklerin oranının (%84) ise kadınlardan (%73) çok daha yüksek olması dikkat çekiyor. Pandeminin sağlıklı olmayı bir zorunluluğa dönüştürdüğünü belirten Her Ay Şifa tarafından yapılan yazılı açıklamada, ”Pandemi, bağışıklık sisteminin yaşam tarzına ve beslenme biçimine bağlı olarak kişiye özel olduğunu gösterdi. Geliştirdiğimiz algoritmayla kişiye özel bağışıklık skorunu hesaplıyoruz. Bağışıklık sisteminin güçlendirmesi için ihtiyaç duyulan gıdaları belirleyerek her ay düzenli olarak adreslere teslim ediyoruz. Erişilebilir fiyatlarımızla bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinin kabaran maliyetlerini en aza indiriyoruz” ifadelerine yer verildi.

Sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor

Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine yönelik artan bilincin %100 doğal ve antioksidan etkiye sahip gıdaların tüketimini yaygınlaştırdığını kaydeden Her Ay Şifa yetkilileri, “Bu ürünlere ulaşma noktasında tüketicilerin yaşadığı zorluklara, geliştirdiğimiz sistemle noktayı koyuyoruz. İlk aşamada üyelerimizi internet sitemiz heraysifa.com üzerinden 10 soruluk bir teste tabi tutuyoruz. Aldığımız cevaplarla belirlediğimiz ortalama bağışıklık skorunun kılavuzluğunda bağışıklık sitemlerini güçlendirici doğal, koruyucu içermeyen katkısız ve şeker ilavesiz ürünlerden oluşan paketler hazırlıyoruz. İhtiyaç duyulan kişiye özel %100 doğal ürünleri ulaşılır kılarak üyelerimize sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Bağışıklık sisteminin gücünü sürdürülebilir kılıyor

Aylık hazırladıkları paketlerin içeriklerinin her ay değiştiğini belirten Her Ay Şifa’nın yaptığı açıklama, “Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için gerekli olan gıdaların sürekli tüketilmesi gerekiyor. Her ay düzenli paket gönderimimizle bağışıklık sisteminin gücünü sürdürülebilir kılıyoruz. Farklı paket içerikleriyle üyelerimizin çok sayıda ürünü deneyimlemelerini, her ay farklı vitamin, mineral ve antioksidanları düzenli olarak tüketmelerini sağlıyoruz. Paketlerimiz soğuk sıkım bitkisel yağ çeşitleri, dondurulmuş ve kuru sebze ve meyveler ile bitki çaylarından oluşuyor. Her pakette o aya özel sürpriz bir ürünümüz de yer alıyor. Bunun dışında yılın 1, 3, 6, 9 ve 12. aylarında ekstra hediye ürünler de sunuyoruz” ifadeleriyle sonlandı.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -