Yıldırım: “Gülistan Doku bulunacak!”

Gelecek Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Mürşide Gizem Yıldırım, iki yıldan fazla zamandır kayıp olan Gülistan Doku’nun bulunması için gerekli çalışmaların yapılması çağrısında bulunarak, kendilerinin üzerine düşen her şeyi de yapmaya hazır olduklarını açıkladı.
Gelecek Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Mürşide Gizem Yıldırım, yaklaşık 2 yıldır aranın Gülistan Doku’nun bulunması çağrısında bulunarak, “Genç bir kızımız iki yılı geçti hala kayıp. Bir türlü bulunamıyor. Bu işin takipçisi olacağız. Gülistan Doku mutlaka bulunacak.” dedi.
Gelecek Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Yıldırım, Türkiye’nin maalesef kadın cinayetleri, kadın hakları ve kadına şiddet konusunda sınıfta kaldığını söyledi.

“İç İşleri Bakanını Göreve Davet Ediyorum”

Türkiye’de, tüm haklarda olduğu gibi kadın hakları ve güvenliği konusunda da başarısız bir iktidar olduğunun altını çizen Yıldırım, şunları kaydetti:
“Bir devlet yönetimi düşünün ki sorumluluğu altında insanlar, kadınlar her gün katlediliyor. Ancak onların umurlarında bile değil. Oturmuş izliyorlar. Bu işleri engellemesi için İçişleri Bakanlığı kurulmuş. Bunun başına da bir arkadaş atanmış. Ama o sağ olsun asli işi dışında her şeyi yapmakta mahir.”

Yıldırım, ülkenin göbeğinde genç bir kızın göz göre göre bulunamadığını belirterek, “Düşünün ki teknolojinin uzaya ulaştığı, insanların aldığı nefesinin bile takip edildiği bir çağda koca bir genç kız kayboluyor ancak devletimiz onu bir türlü bulamıyor. Bu olacak iş değil. Eğer işini yapan bir İçişleri Bakanımız olsaydı bunların hiçbiri yaşanmazdı.” diye konuştu.
Bu işin takipçisi olacaklarını belirten Yıldırım, “05 Ocak 2020’den beri Gülistan yok. Erkek arkadaşı en son gözaltına alındı sorgulandı. Başta ailesi olmak üzere hepimiz etkin ve adil bir soruşturmanın yapılmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -