Dr. Poin ‘in Deniz Hiyarı Ağrı kremi

Dr. Poin ‘in Deniz Hiyarı Ağrı kremi

Denizde yaşayan deniz hıyarı / deniz parlıcanı canlısının içerdiği yüksek protein ve kendini yenilebilir özelliği saysesinde dokular kendini hızla yenileleyebiliyor.

Deniz hıyarını içerdiği besin değerleri ve özellikleri nedeni ile Güneydoğu Asya ve Avustralya sahil insanları deniz hıyarlarını deniz suyunda pişirip, kurutur ve tüketir. Deniz hıyarının diğer adı ile deniz patlıcanın
çin bilim insanların yenilenebilme özelliğini kullanarak fototerapi alanında ve ilaç sektöründe kullanmaya başladılar.

Deniz Hıyarı / deniz patlıcanı ‘ndan elden edilen kremler;

Eklem ağrılarına,
Kas ağrılarına,
Romatizma ağrılarına,
Darbe kaynaklı ağrılara,
Kemik ağrılarına,
Boyun, Sırt, Kol, Bacak, El, Ayak, Parmak ağrılarına,
Grip, üşütme ve soğuk algınlığından kaynaklı ağrılara oldukça iyi gelmektedir.

Ülkemizde üretilen deniz hıyarları’ nın bir kısmı Çine ve Uzakdoğu ülkelerine ihraç edilmekte olup, bir kısmı fototerapi ve ilaç/kozmetik sektöründe kullanılmak üzere Dr. Poin markası tarafından
Ağrı kremleri üretiminde kullanılmaktadır. Dr. Poin’ in ürettiği Deniz Hıyarı Ağrı Kremi ülkemizde ve yurt dışında bir çok ağrısı olan ve rahatsızlığı bulunan kişilere şifa olmaktadır.

Ülkemizde ki ve yurt dışındaki bir çok bilim insanı ve fototerapi uzmanları Deniz Hıyarı ağrrı kremlerinin kullanılmasını teşfik etmektedir.

Ülkemizin değerli doktorlarından ve fototerapi alanında uzmanlaşmış Dr. Ender Saraç ağrı kremi, Dr.Poin Deniz Hıyarı Ağrı Kremin’ den söyle bahsetmektedir:

– Dr. Ender Saraç: Dr. Poin in deniz hıyarı kremi bel, boyun, eklem ve kas ağlarınıza günde 2 defa bir tanesi akşam olmak üzere yatarken uygulandığında, ağrılarınızın hafiflemesine ve düzenli kullanımında ağrılarınızdan kurtulmanızı sağlayacaltır.

Ülkemizde gençlerde de ağrılar gözlemlenmektedir.- Gençlerde bilgisayar başında sürekli oturulması ve bu oturuşlara bağlı bel, sırt ve boyun ağrıları
– Fazla telefon kullanımından dolayı el, bilek ağrıları
– Antreman/Spor sonrası kas ağrıları zamanla ileleyip kronik hale gelmeden Dr. Poin’ in deniz hıyarı kremi ile vücudunuzu rahatlatabilirsiniz.

Özellikle Yaşlılarda; Eklem, Kas, Kemik ve Romatizma dan kaynaklanan ağrıları tamamen hafifletip yaşam kalitesi arttırmaktadır.

Dr. Poin Deniz Hıyarı Kremini İncelemek İçin Resmi Dr. Poin Resmi Web sitesi: www.denizhiyarikremi.com adresine tıklayarak ulaşabilir.

0850 532 21 35 müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -