SICAK GÜNDEM

SICAK GÜNDEM

Sıcak gündem, mobil cihazlar üzerinden okuyucuların rahat bir şekilde takip etmelerine imkân veriyor. Gündem haberlerini akıllı telefonlarınızdan, tabletlerden, bilgisayarınızdan ve diğer araçlar yardımıyla alabilirsiniz. Online olarak yapılan haberler günümüz içerisinde en çok cep telefonları ve tabletler üzerinden takip edilmektedir. Artık haberleri insanların bilgisayardan takip etmezler bile. Bilgisayar yerine daha ellerinin atlında olan cihazlar üzerinden bunu yapmayı tercih ederler. Biz daha da işlerini kolaylaştırmak adına bir de uygulamaya yapmayı tercih ettik. Bu şekilde yapılan haberlere tek tıkla ulaşabileceksiniz. Birçok haber sitesi artık bu şekilde haberlerini yayınlamaktadır.

Bu haberlerin en önemli tarafı okuyucuya anında ve en hızlı şekilde ulaşmasıdır. İnternet haberlerinin temel özellikleri;

  • İlk olarak yapılan haberler, gazete ve televizyonların yanında daha hızlı şekilde ulaşmaktadır. Haberleri okuyucu her nerede olursa olsun anında ve hızlı şekilde alır.
  • Yapılan haberler tamamen anlık olan haberlerden oluşmaktadır. Sürekli güncellenmelidir. Güvenilirlik durumunu diğer sitelerden yardım alarak yada akşam haberlerini bekleyerek teşhis etmeniz elbette ki mümkündür.
  • Ayrıca daha fazla resim ya da video gibi içeriklerden oluşacağından dolayı okuyucuyu daha çabuk kendine çekmektedir.
  • Diğer haberlerden farkı ve daha çok okunmasının en temel sebebi herkesin elinde var olan cep telefonlarından kolay bir şekilde ulaşıyor olmasıdır. Otobüste, metro da, evde, iş yerinde birçok alanda bu haberleri rahat bir şekilde takip edebilirsiniz.

Mobil cihazlara olan bağımlılık haberlerinde bu cihazlar üzerine taşınmasına neden oldu. İnsanlar eskisi gibi artık haberleri gazetelerden takip etmiyor. Üstelik bu haberler tamamen ücretsiz bir şekilde elde edilmektedir.

Artık gazete sahipleri bile internet aracılığı ile yapmaktadırlar. Biz bunu daha da kolaylaştırdık.

Haberin güvenilir olup olmaması haberin kimin yaptığı ile ilgilidir. Genelde insanlar en güvenilir olan sitelerden haberleri okumak isterler. Bizim yaptığımız ve yayınladığımız haberlerin kime ve nereye ait olduğu bilindiğinden dolayı oldukça güvenilirdir. Genel de herkesin aldığı kaynak hemen hemen aynıdır. Toplama haber yapanlar elbette ki fazladır ancak bu karşılaştırılarak tespit edilebilir. Bu toplama haberlerin ana amacı site trafiğini etkilemektir.

Haberlerimizi sizi yormadan okunabilir düzeye fotoğraflar yardımıyla sağladık. Sadece yazılı olan haberleri okumak oldukça sıkıcıdır. Ve çok yazının bulunması insanı her zaman iter. Görsel algısı insanlarda yazıdan daha çoktur. Bu yüzden yazıdan çok resim bulunmalıdır. Yazı da kısa ve öz olmalıdır.

Ayrıca kategorize ettiğimiz sistemde her kategoriye özel yazarlarımız bulunmaktadır. Her alanı herkes yetkin olduğu alanda çıkarmaktadır. Örneğin spor alanını o alanda uzman olan kişiler hazırlamaktadır. İçeriklerimiz oldukça günceldir. Haber siteleri geniş kitleye sahiptir. Ancak bu sitelerin içerisinde yalnızca güvenilir olanlar ön plana çıkmaktadır. Bizim haberlerimiz her alanda oldukça güvenilirdir. Ayrıca birçok alanda da haber yapmaktadır. Spordan siyasete gündem den geçmiş haberlere kadar hayatın birçok alanında haberdar olabilirsiniz.

Haber sitemiz ayrıca ulusal nitelik taşımaktadır. Yani Türkiye de olan haberlerin yanında Dünya da olup bitenler hakkında da haber sunmaktayız. Haber yapmak ve yayınlamak ciddi bir iştir. Yanlı olmamak gereklidir. Sübjektif olunmalıdır. Sadece doğru ve güvenilir haberlere yer verilmesi gereklidir. Yanlış olarak yayınlanan haberler güveni sarsar ve asla bir daha o siteye bakmak istemezsiniz. Bu yüzden biz sadece doğru kaynaklardan aldığımız haberleri yayınlıyoruz. Aldığımız kaynakları da belirtiyoruz. Uygulama düzenimiz herkesin anlayabileceği basit bir türden. Herkes kolaylıkla istediği habere site yanında uygulama üzerinden de ulaşabilir. Sıcak gündem haber sayesinde siz de an da kalın.

 

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -